Over DS Transport BV

DS Transport is ontstaan ​​uit passie voor transport en logistiek. Transport is erg belangrijk voor Nederland. Zonder de transportsector valt alles stil. Het is daarom belangrijk vooral in deze sector, om altijd de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Daar kunnen wij u bij ondersteunen!

Wij van DS Transport zijn ervan overtuigd dat goede communicatie onmisbaar is voor optimale logistieke diensten. We vinden het erg belangrijk om altijd in contact te blijven met de klant en zijn 24/7 bereikbaar. Daarnaast staat de ontwikkeling van onze medewerkers voor DS Transport hoog in het vaandel. Het leveren van de beste kwaliteit begint immers bij jezelf!

Onze vaste medewerkers hebben vele jaren ervaring in de logistieke sector. Wij onderscheiden ons van de anderen door onze flexibiliteit, motivatie en persoonlijke aanpak. Wij weten als geen ander wat belangrijk is voor zowel onze klanten, als onze medewerkers.

Wat kunnen wij u als werkgever bieden?

Door onze uitgebreide kennis van zaken, hebben wij vaak aan een half woord genoeg. U vraagt wij leveren. In de logistieke sector draait alles om flexibiliteit en snel handelen. Dat is dan ook onze manier van werken.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en organiseren van flexibele arbeid en detachering. Wij kennen de omgeving van uw bedrijf, spreken uw taal en kennen de mensen, dus ook de chauffeurs. Dit gaat verder dan alleen hun capaciteiten. Wij willen ook weten wat hen bezighoudt en wat hun ambities zijn, net zoals we dat van u ook willen weten. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat het personeel dat we bij u plaatsen echt bij uw bedrijf past, en andersom.

Voordat onze medewerkers bij u aan de slag gaan, neemt een van onze medewerkers altijd eerst een kijkje bij u op de werkvloer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u niet alleen het juiste personeel krijgt, maar dat u daar ook de juiste prijs voor betaald.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.