Over ons

DS Transport

40

500

40

Over DS Transport BV

DS Transport is een familie bedrijf dat 5 jaar geleden is ontstaan uit de passie voor transport. Wij zijn in deze 5 jaar gegroeid van 1 auto naar momenteel 25 trekker trailers en 1 bakwagen. Wij voldoen met ons wagenpark aan de nieuwste milieu en omgeving eisen. Wij hebben de beschikking over zowel gekoelde als ongekoelde trailers. Onze trailers hebben allemaal een laadklep waardoor wij op alle adressen zelf kunnen laden en lossen. Wij werken momenteel vanaf zondag middag tot en met zaterdag einde dag en zijn 24/7 bereikbaar.

Onze planning en ons hoofdkantoor bevind zich in Bunschoten Spakenburg en hier hebben wij het merendeel van onze auto’s staan. Wij hebben echter ook een standplaats in Tull en ’t Waal en zijn bezig om in Woerden en Nijkerk auto’s af te stallen. Wij werken op dit moment onder andere voor Jumbo, PostNL, Simon Loos, en diverse losse charteropdrachten. Onze chauffeurs zijn een mix van voornamelijk Nederlandse en Poolse komaf, en spreken allemaal Nederlands en of goed Engels. Meerdere van onze chauffeurs zijn in het bezit van een ADR stukgoed certificaat.

Wij kunnen door onze omvang makkelijk en snel schakelen bij onverwachte zaken en zijn flexibel genoeg om bijna alle aanvragen op korte termijn in te vullen.
Wij hebben een volledige NIWO vergunning, zijn erkend leerbedrijf voor transport, en zijn aangesloten bij SOOB.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.